KORTÄRMADE
SKJORTOR
TILL VÅREN

18 APRIL 2018 - 08:36

Kortärmade skjortor känns som ett måste till våren och sommaren. Många av våra skjortmodeller denna säsong hittar du både med lång och kort ärm. En kortärmad skjorta kan kännas som ett skönt alternativ under varmare dagar men kan också ge dig en mer avslappnad stil. Prova att bära den löst utanpå dina byxor, istället för instoppad i kostymbyxan.

Till skillnad mot exempelvis en T-shirt så ger kortärmade skjortor ett lagom dressat intryck och kan användas såväl på jobbet som till grillfesten. Det bästa är ändå att du kan välja om du vill framhäva att skjortan har kort ärm eller om du vill gömma det under en kavaj. Flera av våra kortärmade skjortor har dock en snygg detalj på insidan av ärmen som man gärna visar upp.

6 TIPS PÅ KORTÄRMADE SKJORTOR FRÅN DAHLIN

 

Blommönstrad skjorta med perfekta blandning av linne och bomull i tyget. Insidan av ärmen är enfärgad. En snygg detalj som du kan välja om du vill visa eller ej.

 

En härlig och skön skjorta i jacquardvävt tyg med dobbyeffekt. Det ger en elegant och avslappnad look som gör att du inte känner dig för uppklädd.

 

Underbar skjorta i tvättat linnetyg. Knapphålen är sydda med avvikande tråd och ärmen har en snygg detalj med blommigt tyg på insidan.

 

Bomullsskjorta med blåblommigt mönster. De ljusa knapparna blir en fin kontrast till de mörka tonerna och gör att skjortan känns somrig.

 

Enfärgad skjorta med mikrorutor i väven. Finns som orange och blå. Båda med fint designat mönster på insidan av ärmen som du själv väljer om du vill visa.

 

Sval och skön linneskjorta med abstrakt tryck. Skjortan har blåa knappar, bröstficka samt matchande blått enfärgat tyg i ärmen för att förstärka helheten.

Fler kortärmade skjortor hittar du ute i dahlinbutiker runt om i Sverige och i vår webshop: dahlinsweden.com/skjortor

skjorta med mönster

kostymskor herrskor finskor

snygga skjortor

herrskor kostymskor skinnskor

skjortor

tröjor

piketröjor

accessoarer i skinn

näsdukar